Popis
Průběh zpracovávaní
Výběr pozemků Monastrell, Syrah a Petit Verdot, jehož vlastnosti složení půdy a mírný sklonprodukují malé, volné svazky a velmi koncentrované ve sledovaných ekologických sloučeninách. Provádí se macerace se slupek trvající 30 dny s provedením extrakce jemným pigeages. Teplota je regulovaná na 26 ° C v průběhu celého kvašení a malolaktické fermentace v nových Francouzských dubových sudech a sudech amerických. Následné stárnutí po dobu 12 měsíců ve stejných sudech a závěrečné shromáždění vína s výběrem nejlepší 38 barelů.
Chutě
Víno potažené sytě rubínově červenou barvou, čisté a lesklé. Obsáhlá vůně, která se vyvíjí s časem ve sklenici vína. Intenzivní aroma zralého černého ovoce, bobulí a peckového ovoce, kořeněné a pražené aroma, aromatické byliny středozemní a lehký balsamico. V ústech ukazuje nespoutanou, kulatou a hedvábnou barvu. Pocity vyvážené taniny, kyselost a struktura, které spolu s kvalitou ovoce a dřeva obdarovávají vysokou vytrvalostí.
Párování s jídlem
Pečené a dušené červené a zvěřinové maso, rýže, luštěniny, uzené a zrající sýry, gazpacho, masové výrobky a uzeniny.
Teplota pro skladování 10 až 12°C